lauantai 4. lokakuuta 2014

Raitapaita kuopukselle

Perjantai-illan perinne oli eilen taas käsillä. Tällä kertaa  lyötiin kahta kärpästä yhdellä iskulla eli ompeluryhmä järjestää ensi viikolla Roosa Nauha -huutokaupan, joten yllärikangas oli valittu sillä silmällä että ompeluksia voisi laittaa huutokauppaan kohteiksi. Itsellä ensimmäinen ajatus oli tehdä samantyyppinen pipo (tai pari, kankaan menekistä riippuen) mitä ompelin viime viikolla, mutta lopulta päädyin siihen tulokseen, että ei samaa ompelusta kahtena perjantaina peräkkäin. B-suunnitelma oli vihdoin testata jo useampi viikko sitten piirtämäni Autumn Forest -kaava Ottobresta 4/2014, joten sillä mentiin. Päälle puskevasta flunssasta johtuen otin kyllä puolen tunnin varaslähdön, mutta välttämättä ei olisi edes tarvinnut, sillä ompelus valmistui hivenen alle tunnissa.

Paita on kokoa 104 ja sen jippo on etukappaleen framilon-rypytykset, jotka antavat tosi kivasti ilmettä!

Raitakangas ei riittänyt pitkähihaiseen versioon, joten tein vale-tuplahihat. Jostain syystä olen tykästynyt niihin nyt, myös eskarille syntyi samanlaiset hihat alkuviikosta ommeltuun paitaan.

Lapsi itse oli paitaansa oikein tyytyväinen.

Raitakangas on Noshilta, joka osallistuu Roosa Nauha -keräykseen lahjoittamalla 50 senttiä tiettyjen tuotteiden myynnistä (per tuota tai kankaista per metri). Tämä raitakangas tosin ei vielä taida olla kaupassa, sillä oli ymmärrykseni mukaan esimakua talvikauden valikoimista. Tykästyin tähän kyllä tosi paljon, vaikka ompeleminen olikin raitojen kohdistuksen takia aika ärsyttävää.

Mainitsemani Roosa Nauha -huutokauppa järjestetään FB:ssä eli jos joku kiinnostuu niin vinkatkaa FB:n kautta jotta voin kiinnostuneet ryhmään lisätä. Tämä paita jäi meille omaan käyttöön, mutta muutaman muun kohteen kävin juuri huutokauppaan lisäilemässä ;)


2 kommenttia:

  1. Minä niin haluan tuohon savaan mukaan... ;) Nättipaita tuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kai olet käynyt liittymishakemuksen laittamassa? Tällä hetkellä uusia jäseniä ei oteta, mutta lokakuun puolivälin jälkeen taas pääsee mukaan ;)

      Poista