tiistai 8. tammikuuta 2019

Testineulonnassa Äärettömät

Viime syksynä pääsin taas testineulomaan Niina Laitisen eilen ilmestynyttä uutta kirjaa varten ja useampi pari valmistui, jotka sai julkaista vasta kirjan ilmestymisen jälkeen. Tämän mallin nimi on Äärettömät ja nimensä mukaisesti sukat ovat kyllä äärettömän kauniit!


Lankana minulla oli Nalle ja puikot olivat kokoa 3. Täysin ohjeen mukaan tehtynä sukista tuli juuri omiin jalkoihin sopivat. Sukissa on alkuun palmikkokuviota ja pitsineuletta ja pikkuhiljaa palmikot kavennellaan pois, mutta pitsineule jatkuu varpaisiin saakka. Pitsi on itse asiassa tosi samanlaista kuin Levottomat-sukkamallissa. Tässä kuvaa sukista takaa päin, jossa kavennukset näkyvissä.


Yllätävän nopeasti nämä valmistuivat, vaikka polvisukat ovatkin. Aika äkkiä kuviosta hoksasi mihin suuntaan silmukoita palmikoissa siirrellään ja pitsineuleenkin etenemisen pystyi suht hyvin päättelemään edellisen kerroksen silmukoista, joten toisen sukan kohdalla ei enää koko ajan tarvinnut tuijotella kaavioita.Nämä ovat kyllä ihan superkauniit sukat. FB:n Taimitarha-ryhmässä tämä alin kuva on saanut melkein 500 tykkäystä ja Instassakin hätyytellään kahtasataa eli ovat silmiinpistävän upeat vaikka itse sanonkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti