maanantai 21. tammikuuta 2019

Paradise Bay -huivi

Edellisestä Zosia-huivista jäi vielä lankoja jäljelle ja kaivelin Ravelryssa kirjastoani josta löysin Paradise Bay -nimisen mallin. Se sitten puikoille. Alku oli erittäin takkuisaa, koska kirjoitettua ohjetta seuraamalla en saanut silmukkamääriä täsmäämään. Meinasin jo purkaa koko huivin ja aloittaa jonkin toisen mallin, mutta päädyin vielä kokeilemaan kaavion pohjalta neulomista ja sen avulla onnistuin saamaan kuvion täsmäämään puikoilla oleviin silmukoihin. Loppujen lopuksi huivi oli yllättävän nopea neulottava. Tällainen on oma versioni:


Huivi on neulottu 2 eri langasta ja pyöröpuikko oli kokoa 4. Huivi aloitettiin kuvassa yläreunan keskeltä ja kun yksivärinen lanka loppui, vaihdoin liukuvärjättyyn moniväriseen. Ihan kivasti värit toimivat tässä mallissa. Jokunen virhe pitsissä on, mutta eivät ainakaan näin kaukaa katsottuna silmään pistä. Tässä vähän lähikuvaa pitsistä:


Sovituskuvat eivät olleet kummoisia, koska ulkona on niin kylmä että oli pakko kuvata takki päällä. Lähinnä tästä nyt saa osviittaa huivin koosta. Yllättävän iso siitä varsinkin pingotuksen jälkeen tuli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti