sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Pride-toppi Keinutaan-trikoosta

Ompeluryhmässä oli taas haaste Ikasyrin yllätyskankaasta. Paketista paljastui mustavalkoista Keinutaan-trikoota. Onneksi mustavalkoista, sillä osalla keinut olivat keltaisia ja se olisi kyllä ollut itselleni haasteellinen väri. Ensimmäinen ajatus oli, että keinulaudalle pitää saada joku keinumaan, mutta en jaksanut pohtia mikä ja millä tekniikalla toteutettuna. Toinen idea oli sitten tehdä kankaasta itselleni toppi seuraavan päivän Helsinki prideen. Tällainen tuli:
Aika pitkään tätä meni värkätessä. Pääntien tein 7 erivärisestä resorista palastelemalla. Keltaista ei löytynyt omista jemmoista, mutta onneksi lähellä asuvat ompelevat ystävät tulevat apuun kun on akuutti kangashätä ja puolisen tuntia sen jälkeen kun FB:ssä huhuilin resorin perään minulla oli jo palanen hallussani. Kädenteille en jaksanut enää ruveta palastelemaan vaan laitoin vaan yksiväriset resorit. Kaava on jälleen vanha tuttu luottokaavani eli Gudrun Sjödénin valmistopista piirtämäni, paitsi helmaan lisäsin pituutta, jotta sinne sai hapsut. Tässä lähikuvaa pääntiestä:

Keinulaudoille päätyi sitten sateenkaari kangasväreillä piirrettynä ja sen lisäksi väritin muutaman keinun reunaan sateenkaaren värejä. Näkyvät ehkä paremmin seuraavasta kuvasta, ainakin jos sen klikkaa isommaksi.
Hapsuihin oli ajatuksena pujotella vielä värikkäitä helmiä, mutta aika tuli vastaan eli kertakaikkiaan en enää ehtinyt. Ehkä lisään helmet joskus myöhemmin. Lauantaina toppi sitten pääsi reissaamaan Helsinkiin prideilemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti