maanantai 26. kesäkuuta 2017

Marleenat Nalle-langasta

Overflow-sukat valmistuivat kesken automatkan eikä mukana ollut varaprojektia, joten jouduin tien päällä keksimään, mitä seuraavaksi. Yksiväristä punaista Nallea oli sen verran paljon, että siitä riittäisi sukkiin, mutta malli piti vielä keksiä. Ravelryssa oli jonossa ensimmäisenä Niina Laitisen Maariat, joten aloitin ne, vaikka lanka olikin väärää. Ohje on kirjoitettu 7 Veljestä -langalle, mutta ajattelin että menevätpähän sitten pienempään jalkaan Nallesta tehtynä. Tässä lopputulos:

Lanka on siis Nalle ja puikot kokoa 3. Sukat on neulottu ohjeen mukaisilla silmukka- ja kerrosmäärillä. Ohjeen mukaan sukista tulisi Seiskaveikasta neulottuna kokoa 38/39, ja itse asiassa kutakuinkin tuon kokoiset nämäkin sukat ovat! Keskellä sukkaa kulkee sydänkuvio varresta kärkeen saakka.

Jostakin syystä punainen lanka ei meinannut tallentua kameraan kunnolla sen enempää ilman salamaa kuin sen kanssakaan, mutta ehkä näistä jotakin kuvaa saa. Aika jouluinen fiilis tulee sovituskuvista, kun osui tuo lyhty myös kuvaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti