tiistai 6. kesäkuuta 2017

Värikästä väriterapiaa ja sukat futisfanille

Läksiäislahja osa 2. Futisfani tilasi FC Barcelona -teemaiset sukat. Itse sukkien neulomisessa ei kauaa mennyt, parissa illassa pistelin Nalle-langasta sinipunaiset raitasukat. Mutta sitten alkoikin kärsivällisyyttä koetteleva vaihe kun piti saada seuran logo sukkiin. Yhden päivän istuin aika pitkälti sohvannurkassa ja jäljittelin silmukoita. Mutta valmista tuli!
Sukat ovat siis Nalle-langasta koon 3 puikoilla neulottu ja logot on silmukoitu jälkikäteen. Niissäkin on enimmäkseen Nallea, mutta muutama kohta on 7 Veljestä -langasta, koska itselläni ei ollut sopivaa sävyä Nallessa. Tässä lähikuvaa:

Punainen lanka ei ole ihan oikean sävyistä, mutta pitää toivoa, että nämä kelpaavat siitä huolimatta käyttäjälleen. Sovituskuvasta huomaa, että pikkuisen ovat omalle miehelle isot, mutta nämä onkin tehty koon 44 jalkaan.

Vasta kun sukat olivat valmistuneet, tajusin että nämähän toimivat mainiosti myös osallistumisena Vuori väriterapiaa -haasteeseen, jossa olin kesäkuulle valinnut teemaksi värikäs. Aika värikäs lopputulos tuon logon kanssa onkin.3 kommenttia:

  1. onko mahdollista saada sulta tai tietoa mistä oot saanu ton logon mallin? paivi574@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlaa fc barcelona logo pixel graphic niin pitäisi löytyä. Googlaamalla itsekin sen netistä löysin, en muista enää tarkkaan mikä kuva oli.

      Poista