sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Joulukuun kalenterisukat: Hento kuiskaus

Sukkakalenterin osalta päästiin jo joulukuuhun. Tekemättä on tosin väliltä 2 tai 3 paria, mutta niihin tarvittaisiin kaikkiin Seiskaveikkaa ja sitä minulla ei ole mitään väriä tarpeeksi. Nallea löytyi vielä harmaata pari suht samansävyistä keränjämää, joten joulukuun mallin sain puikoille. Tällaiset:

Mallin nimi on Hento kuiskaus ja se oli suunniteltu Regian jollekin ohuelle langalla ja puikoille koossa 2,5. Itse käytin tosiaan Nallea, mutta neuloin sen koon 2,5 puikoilla. Kerrosmäärät menin ohjeen mukaan, mutta silmukoita itselläni on jalkaterässä (epähuomiossa) pari enemmän kuin ohjeessa. Ihan jalkaan passelit näistä tuli silti. Varren takaosassa on palmikoita ja etuosassa menee pitsineulekuvio, joka jatkuu varpaisiin asti.


Sen verran näiden kanssa oli epäonni matkassa, että lanka loppui kesken n. 20 kerrosta ennen kuin toinen sukka ehti valmiiksi. Samanväristä harmaata sattui olemaan jemmoissa pieni nyttyrä Seiskaveikkaa, joten neuloin molempien sukkien kärkikavennukset sillä. Värin puolesta tuota ei erota, mutta toki läheltä katsoessa huomaa, että lanka on vähän paksumpaa. Liekö se vaikuttanut myös sukkien kokoon, sillä nämä ovat n. 40-kokoiset vaikka ohjeen mukaan pitäisi tulla 38/39? No, eipä tuo haittaa.


 Ainut vaan, että kun olin saanut molemmat sukat valmiiksi, toisesta jemmasta löytyi vielä lisää harmaata Nallea! En kuitenkaan enää jaksanut uudestaan molempien sukkien kärkiä käydä purkamaan, joten näillä mennään. Ainakaan kuvista ei eri langat pistä silmään ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti