keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Polaris meets Kontio

Jossain välissä olin hamstrannut 7 Veljestä Polarista kauniiden värien takia. Todella hankalaa oli kuitenkin löytää sopivaa ohjetta sitä lankaa varten. Kirjoneulelapasia pyörittelin, mutta päädyin sitten lopulta sukkiin.

Ohje näihin löytyy Ulla-neuleen sivuilta ja mallin nimi on Kontio. Nämä on suunniteltu isoon jalkaan, joten jouduin rukkailemaan silmukkamäärää ja mallikertoja, että sain noin 40 kokoon sopivan. Sukissa on silmukoita 48 ja puikot kokoa 3,5. Tässä lähikuvaa tuosta kuviosta:

Molempien sukkien sisäreunalta kiertää tuollainen vinoneliöiden sarja sukan ulkosyrjälle asti. Polaris on 100g kerissä, joten lanka onnistui loppumaan kesken. Jemmoista löytyi violettia yksiväristä, jolla neuloin valmiiksi kun en halunnut lisää lankaa shoppailla.


Ihan kiva malli ja on vahvasti ehdolla tämän vuoden joululahjasukkiin ja nimenomaan miesten koossa neulottaviin. Jos tähän päädyn niin ne sukat tulevat sitten olemaan yksiväriset. Vaan voihan se olla että joku muu vielä kivempi malli tulee kohdalle vielä ennen joulua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti