keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Late Lammas -sukat

Late Lammas on lasten, varsinkin nuorempien, suuri suosikki, joten pakko oli netissä kuvia nähtyäni kokeilla itsekin toteuttaa Late-sukkia. Tällaiset syntyi:

Neulomaan lähdin tämän blogin perusteella. Sieltä löytyi myös linkki juutuupiin ohjevideoon, jossa neuvottiin varren kuplaneuleen ohje. Ihan helppo homma kun vain sai videosta kunnolliset ohjeet. Varret neuloin 40 silmukalla ja sitten kantapään jälkeen kavensin 38 silmukkaan. Lankana näissä 7 Veljestä ja puikot 3,5 ja kun sukkien koko on n. 28-29 niin kyllä edistyi nopeaan! Silmät virkkasin kiinteillä silmukoilla ja korvat neuloin tämän blogin ohjeella.


Vähän noiden korvien kanssa saa olla varovainen, että eivät jää jalan alle kompastukseksi, mutta onneksi lapsi on jo sen verran iso, että tajuaa varoa. Sen verran onnistunut neulomus tämä oli, että kun näytin ensimmäisen sukan lapselle niin tunnisti välittömästi, että Late Lammas! Sitten alkoikin tulla ideoita, että pitäisi neuloa Sirkka-sukat ja valassukat ja pingviinisukat... Että saas nähdä mitä seuraavaksi joutuu toteuttamaan :P

4 kommenttia: