lauantai 11. helmikuuta 2017

Ystävänpäiväsukat

Osallistuin taas Niina Laitisen järjestämään yhteisneulontaprojektiin. Tällä kertaa neulominen aloitettiin tammikuun puolivälin jälkeen ja ystävänpäivää ajatellen valmistui pari sydämellisiä polvisukkia.

Nämä on neulottu Nalle-langasta koon 3 puikoilla. Itse valitsin kuvioväriksi tuollaisen monivärisen langan, joten kuviot eivät ole aivan yksivärisiä. Vähän epäilin, miten hyvin se toimii, mutta näin kauempaa katseltuna toimii ihan ok. Kantapään ja kärkikavennukset soveltelin oman pääni mukaan ja jalkaterän viimeisen kapean kirjoneuleraidan jouduin jättämään pois ettei sukista tullut liian pitkät. Nyt ovat justiin omiin jalkoihin passelit. Nauhat lisäsin vielä resoreiden kohdalle, että kestävät sukat varmasti jalassa :)Kiva näitä oli kilkutella, vaikka muutaman kuvion kohdalla meinasi vähän epätoivo iskeä kun aikaa tuhraantui suunnilleen tuntikaupalla per ilta. Mutta valmista tuli ihan ajallaan. Olin ajatellut näitä helmikuun väriterapiahaasteen tuotokseksi, mutta itse asiassa puikoilla on tällä hetkellä vielä paremmin sopiva työ, joten väriterapiapostausta vähän myöhemmin, kunhan se tekele valmistuu :)


4 kommenttia:

 1. Kauniit värit sulla näissä. (:

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuin mitkä! Ja saavat minutkin innostustumaan, että taidan kokeilla sukkien kutomista pitkästä aikaa :). Hyvä idea, tuo monivärinen kuviolanka, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse en osaa pitkää taukoa sukkien tekemisestä pitää vaikka välillä muitakin neulomuskai puikoilla on.

   Poista