sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Turkooseja palmikkosukkia

Tämän vuoden sukkakalenterin kanssa taisi käydä niin, että neulon mallit niin nopsaan kuin vaan ehdin.. Kolmeko paria olen jo tehnyt tätä ennen, jos oikein muistan. Nyt puikoille pääsi ihan "ajallaan" helmikuun malli. Tällaiset:

Keskellä sukkaa kulkee palmikkoraita, jota palmikoidaan molemmista reunoista, mutta keskimmäiset silmukat eivät ole osana palmikkoa. Reunoilla on sitten tuollaiset ohuet reikäraidat.

Näissä lankana on 7 Veljestä ja puikot 3,5. Lankaa jäi (koska olin tarkoituksella ostanut sitä 2 kerää), joten seuraavaksi laitoin puikoille huhtikuun mallin, jossa myös palmikkoraita keskellä sukkaa. Tässä vaan palmikon reunoja letitettiin molempiin suuntiin


Tässäkin mallissa koon 3,5 puikot. Olen ennenkin tainnut sanoa, että 7 Veikan neulominen 3,5 puikoilla on ihanan nopeaa. Nämä kaksi paria taisivat valmistua vajaassa viikossa iltapuhteina. Edelleen aion jatkaa kalenterisukkien parissa, sillä seuraava malli on jo katsottuna valmiiksi ja lankakin sitä varten olemassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti