perjantai 5. helmikuuta 2016

I Heart You

Sukkaa pukkaa vaan. Eilen valmistui vuoden seitsemäs pari. Helmikuu on menossa, joten tokihan piti sukkakalenterin helmikuun sukat laittaa alulle. Tämmöttiset niistä tuli:

Sukat on neulottu 7 Veljestä -langasta koon 3,5 puikoilla. Sen verran tein muutoksia, että pienensin silmukkamäärää 48:sta 40:een eli 10s per puikko. Näin sain sukista esikoisen jalkaan sopivat. Kärkikavennukset tein myös eri tavalla kuin ohjeessa. Sukan varsi ovat pitsineuletta (erittäin helppo malli) ja teräosa ihan vaan sileää neuletta.

Kantapää on tehty jännästi kääntäen vahvistettuna eli oikean puolen kerroksella silmukat nostetaankin nurin neulomatta, jolloin lanka jää työn eteen "koristeeksi". Ensimmäistä kertaa tällaista tein, ihan kivalta näyttää.

Valmiiden sukkien päälle kuvioitiin silmukoita jäljittelemällä sydämet ihan lopuksi. Itse tein sydämet Nalle-langasta eli ihan 100% peittävyys ei tullut, mutta halusin ehdottomasti tällaisen murretumman sävyisen vaaleanpunaisen ja Seiskaveikasta on omissa jemmoissa vain shokkipinkkiä.

Mutta omaan silmään ei pistä mitenkään pahasti satunnainen pohjavärin läpikuultaminen ja käyttäjällekin kelpasivat heti jalkaan, joten näillä mennään :)
2 kommenttia:

  1. Ooh, suloiset sukat! Täytyypä kokeilla tuota kantapäätä joihinkin sukkiin. Sain valmiiksi tunti sitten ekat junasukat alpakkalangasta. Tulevat blogiini, kunhan saan pääteltyä ja kuvattua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taija! Alpakkalanka on kyllä ihanan pehmeää (ja kuulemani mukaan myös tosi lämmintä).

      Poista