sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Star Wars -fanin synttärit

Kummipoika täytti 5 vuotta ja oma lapsi 8. Näitä on perinteisesti juhlittu samoilla juhlilla ja samoilla kakuilla. Tällä kertaa kakku koristeltiin nuoremman sankarin fanituskohteen mukaan.

Oli kyllä sarjassaan laiskoja kakunkoristeluja: tästä teemasta kun kuitenkin olisi voinut luoda vaikka mitä upeaa. Mutta tuntui kelpaavan näinkin ;) Kerman kanssa sattui ajatusvirhe ja sitä oli liian vähän kunnon pursotuksiin. Roiskin istten tuollaisia "tähtiä" vaan ympäri kakun ja jokusen myös ympäri kakkua sivuille:

Darth Vader on sokerimassasta, jota ostin tällä kertaa ihan valmiiksi värjättynä, niin ei tarvinnut kädet mustana värjätä. Mustalle massalle on nimittäin käyttöä ensi viikollakin niin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;) Myös kummipojan lahja oli osittain SW-teemainen:

Tilkkulaatikoista löytyi sitten kuitenkin sinistä kangastakin (vaikka kuvittelin, että sitä väriä minulla ei ole) etukappaleen verran ja siitä syntyi sitten teeppari. Hihakangas on myös kaivettu samaisesta tilkkulaatikosta. Vader on mustaa silityskalvoa. En kaikkia yksityiskohtia jaksanut leikata, mutta omaan silmään ihan jees näinkin. Ja tilkkujen hyötykäyttö on aina plussaa. Niitä on kuitenkin vuosien mittaan kertynyt aika mittavat varastot...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti