lauantai 27. syyskuuta 2014

Syksyn salainen ompeluvaihto

Syyskuussa järjestettiin taas samanlainen ompeluvaihto kuin alkukesästäkin. Tälläkin kertaa olin mukana "aikuisten sarjassa". Aikaiseksi sain paidan ja leggingsit.

Leggingsit on tehty Ottobren 5/14 kaavalla, mutta muokkasin sivuun tuollaiset kapeat kaistaleet kuosikangasta. Samaa kuosia on myös paidassa:

Tässä yläosa on M-kokoisesta MIW-kaavasta, alaosana on suorakaiteen muotoinen kappale poimutettuna yläosaan sopivaksi. MIW:n kaula-aukon kohdalta jää tuollainen "taskunmuotoinen" kappale, joten sen ompelin kiinni paidan helmaan niin on vähän yhtenäisempi yläosan kanssa. Näiden lisäksi pakettiin lähti vielä tuubihuivi.

Itse puolestani sain paketin Riihimäeltä. Sieltäkin löytyi paita ja huivi:

 Paidassa on kivat rypytykset tuossa lantiolla sivuissa ja tuollainen savupiippukaulus. Väri on kutakuinkin täsmälleen sama turkoosi, kuin tuossa itse ompelemassani paidassa! Lisäksi paketissa oli tällainen pussukka:
Vähän tuolla ompeluryhmässä jo lupailtiin uutta vaihtoa joulun alle, jotenkin luulen että sorrun siihenkin mukaan jos vaan satun sopivasti ilmoittautumisaikaan linjoilla olemaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti