sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Ja sitten homma kosahti

Aika ahkerasti olen heinäkuussa jaksanut ommella ja kangasvarasto on jokusella metrillä vähentynyt. Vaan nyt näyttää siltä, että lopputulos jää kuitenkin plussalle, kun Saksasta Michas Stoffeckeltä tilatut kankaat tulivatkin jo heinäkuun puolella. Vielä en ole kokonaismetrimäärää ynnäillyt, mutta pyykkinarulla näyttää tältä:


Ja tuostakin puuttuu useampi metri.. Kaiken huipuksi nämäkään eivät riitä vaan hihoja varten tarvitsen ostaa vielä ainakin 2 ellei 3 eri yksiväristä trikoota vielä. Hups.

23.7. sain kankaat mittailtua: 19,3m kaikkineen. Hihakankaita ostin lisäksi kolmea eri väriä yhteensä 3,5m. Sovittaisiinko että näillä ommeltaisiin nyt ensi kesään asti? 

2 kommenttia:

  1. 19,3 metriä!?? :) taisi olla ALE kaupoissa! :) harmillisesti tuosta ei vielä paljastu kuosit, mutta luotan siihen, että ne vielä esitellään!

    VastaaPoista
  2. osa oli joo alekankaita ja sitten ostin 6m ylläripaketin jossa 3m poikavärejä ja 3m tyttövärejä.. kuoseja tullaan varmasti näkemään tässä lähikuukausina, toivottavasti ensi viikolla jo ensimmäiset ;)

    VastaaPoista