maanantai 1. heinäkuuta 2013

Virkattu rannekoru

Ompelukone kävi temppuilemaan ja joutui huoltoon. Tosin lopputulema siinäkin oli, että korjaus olisi maksanut melkein 200 euroa, joten tilasin uuden koneen ja entinen saa jäädä lapsille harjoituskappaleeksi niin kauan kuin suostuu vielä kulkemaan. Johan se 40v vanha alkaa ollakin, eli melkoisen iäkäs peli jo. Koska en siis ole voinut vaatteita tehtailla, tartuin taas virkkuukoukkuun. Mitään isompaa projektia en jaksanut aloittaa, mutta kokeilin virkata rannekorua.

Ihan ei mennyt homma putkeen, ts. lanka oli ohjeelle liian paksua. Ohjeen mukaan noita "kukkasia" pitäisi virkata viisi ja sitten vielä ketjusilmukoilla nyörit joilla koru solmitaan ranteeseen. Omassa korussani on kolme kukkaa eikä sittenkään enää mitään nyörejä tarvittu vaan virkkasin kukat kiinteäksi renkaaksi jonka voi pujottaa ranteeseen..


Valkoinen lanka on Kotiväkeä, pinkki jotain kiiltävää jämälankaa jostain. Koukku oli nro 3. Ohjeen olen napannut jostakin kirjasta, harmillisesti en kirjan nimeä ollut ylös laittanut kun olen ohjeen kopioinut ja kirjan kirjastoon palauttanut :( Kirjassa oli ohje myös samalla tekniikalla tehtyyn vyöhön, pitää tutkailla minkä verran tuota kiiltävää lankaa on ja kokeilla hippikukkavyötä seuraavaksi jos lanka näyttää riittävän :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti