perjantai 24. toukokuuta 2013

Samissiskot take 2/ Sari Ahokainen -postaus

Pari(?)  vuotta sitten ompelin tytöille samanlaiset kesämekot. Nyt on pienempi kasvanut mekostaan ulos ja isompikin melkein eli oli päivityksen paikka. Vielä kun kaverilta sain kivan uuden kaavan lainaan niin avot, saumuri laulamaan!

Näissä on jippona se, että selkäpuoli on kapea, ns. painijanselkämallinen.


Kaava on Farbenmixin Whitney, isompi koko 134/140 ja pienempi 98/104 (OMG, käyttääkö meidän vauva jo noin isoja vaatteita?!). Resorit on neideillä eriväriset :)


Loppuun vielä osoitus siitä mitä voi käydä kun ostaa sian säkissä. Tilasin joku aika sitten Lillestoffilta ylläripaketin. Paketin nimi oli Kleines Fräulein eli tyttövärisiä kankaita oletin saavani. Ei pal naarattanut kun kolmesta kankaasta kahden pohjaväri oli sininen! Unisex-kankaina kyllä menisivät, mutta jos tilaan tyttökankaita niin en oleta saavani unisexiä.. Onneksi toinen pojista kelpuutti kankaan paitaansa:

Hihakangas on myös tilattu samaisesta kaupasta ja oli verkkokaupassa nimellä hellblau eli vaaleansininen. Kuvaa ei mielestäni siellä ollut joten tässäkin kuvittelin saavani sinistä enkä turkoosia.. Onni onnettomuudessa, että väri mätsää tosi hyvin tuohon Rainbowphant-kuosiin, mutta siihen alkuperäiseen tarkoitukseen jota varten kankaan tilasin väri on täysin väärä. Puolensa siis siinäkin jos joskus jaksaisi raahautua kangaskauppaan ihan paikan päälle ;) Tämä kaava on sama Little Lamb Ottobresta 4/12 millä olen kaikki blogin raglanhihaiset paidat tehnyt. Koko oli 128 mutta laitoin pituutta lisää sekä helmaan että hihoihin joten pitäisi mennä lapselle vielä ensi talvenakin.

P.S. Molemmat kuosit ovat muuten lappeenrantalaisen Sari Ahokaisen suunnittelemia, siitä postauksen "kakkosotsikko" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti