maanantai 27. toukokuuta 2013

Ihan itte sovelsin

Viikonloppuna tuli kyykittyä pihalla rikkaruohojen kimpussa. Havaitsin kesähousuissa sellaisen puutteen, että niissä ei ole taskuja eli kännykkää ei pystynyt kuljettamaan pihahommissa mukana. Uusia housuja en sentään ruvennut ompelemaan vaan ratkaisin ongelman näin:

Lakanakankaasta saksin sopivahkon palasen ja siihen vähän nauhoja somisteeksi, nämä kaikki valmiista jemmoista kaiveltuja. Nauha on sitä samaa violettia nauhaa jota käytin viimeiksi tuolinpäälliseen. Tähän se sentään käy värinsä puolesta aika paljon paremmin. Kiinnitys on tarranauhalla ja kuten näkyy niin leveyttä on vähän ylimääräistäkin, ihan fits like a glove tämä ei leveyden puolesta ole.


Kyllä tuossa useampi hetki meni kankaita pyöritellessä että miten ihmeessä päin ne pitää kääntää että saumat ovat loppujen lopuksi sisäpuolella ja tuo nauhakin piti vielä osata johonkin väliin laittaa. Pussi on siis ommeltu täysin ilman mitään ohjeita ja 3-ulotteinen hahmottaminen ei koskaan ole ollut vahvuuteni. Mutta lopulta onnistui ja nyt saa puhelimen mukaan pihallekin. Sen voi sitten vaikka unohtaa puunoksalle killumaan ja viettää rauhallisen loppupäivän sisällä kun kukaan ei saa kiinni :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti