sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ihanat, ihanat, i-ha-nat!

Sain synttärilahjaksi 7 Veljestä Nostalgiaa. Kuvista mitä olin nähnyt niin itseä ei tuo lanka niin houkuttanut, mutta kerran sitä lahjapaketista kuoriutui niin tokihan siitä jotain piti neuloa. Ensin kävin Novitan sivuilta ideoita etsimässä, mutta sen verran uusi tuote Nostalgia vielä on ettei siellä oikein mitään vielä löytynyt. Joten seuraavaksi Ravelryyn. Sinne olivat ahkerat neulojat ehtineet jo muutaman kymmentä tekelettä langasta tekemään. Eniten silmää miellytti Fredrika-sukat joten sellaiset pistin puikoille. Alkuun homma tuntui etenevän hitaasti mutta kun pääsin sinuiksi kuvion kanssa niin lopulta sukat syntyivät ihan vain parissa päivässä!


Varressa kulkee takana palmikkomainen pintaneule joka syntyy itse asiassa hyvin samalla lailla kuin mitä vähän aikaa sitten neuloin pipoon. Sikälikin tämä oli oiva jatkumo kun olin apupuikottoman palmikonkierron juuri pipoa varten opetellut.

Etupuolella menee 1o1n-neule, oikeat neulottu kiertäen.

Kuvioneule ei meinaa millään näyttäytyä kameralle edukseen, mutta jalassa sukat ovat edustavimmillaan.


Sukkien ohje on täältä blogista ja vaikutti alkuun melkoisen monimutkaiselta, sisältäen mm. neljä erilaista kaaviota! Mutta loppujen lopuksi ohje oli todella hyvä ja osasin sen avulla tehdä kantapäänkin erilailla kuin mitä normaalisti teen. Vanhakin koira voi siis oppia uusia tekniikoita ;) Näistä tuli heti ihan lempparisukat, rakastan sekä väriä että tuota varren köynnöskuviota! <3

2 kommenttia:

  1. Miekin sain synttärilahjaksi Nostalgiaa, sinisenä tosin. :) Pitäisköhän kokeilla tuota ohjetta?

    VastaaPoista
  2. Mie olen ainakin ihan rakastunut tähän malliin ja ohje on tosiaan hyvä joten suosittelen kokeilemaan :) Yksi kerä ei tosin ihan riitä, itselläni meni reilut 120g lankaa näihin.

    VastaaPoista