maanantai 24. helmikuuta 2020

Yritin yksiväristä, ihan ei onnannut..

FB:n käsityöryhmässä on tänä vuonna 52 kohdan ompeluhaaste eli vähän samaan tyyliin kuin kirjastoilla on Helmet-lukuhaaste. Itse en aio koko listaa yrittääkään, mutta tavoitteena olisi haastekohta per kuukausi eli 12 kohtaa vuoden aikana. Tästä työstä piti tulla rasti kohtaan yksivärinen. Vaan kuinkas sitten kävikään...?


Ei nyt ihan yksivärisestä mene :D Tämä oli myös ensimmäinen kaavakokeilu Paapiin kaavakirjasta naisille. Hupparikaavan nimi on Halla. Piirsin koon M kaavan joka on itselleni oikein sopiva, ainoastaan pituutta olisin tykännyt vähän enemmän. Taskujen kanssa vähän skämmäilin ja jälkikäteen ajateltuna olisin ihan hyvin voinut jättää ne kokonaan pois tai tehdä piilotaskut helmakaitaleen sisään. No, seuraavalla kerralla sitten. Koska hyvin todennäköisesti tällä kaavalla pienin muokkauksin ompelen jatkossakin. Yksivärinen joustocollege on tutulta viime vuonna ostettua ja riikinkukkokangas Hjärta Hertzmanin palalaarista ostettu. Kummankaan valmistajasta ei siis varsinaisesti ole tietoa. Vaikka tämä hupparikaavan nimellä onkin, niin ihan varsinainen huppu tuo ei ole vaan enemmän sellainen munkinkaapuversio.


Ja kuten kuvasta näkyy, ompelin hupun vuoritrikoosta myös leggingsit (joita varten kankaan alunperin olin ostanutkin) joten tästä tuli oikein kunnon riikinkukkosetti :D Ja itse asiassa siihen ompeluhaasteeseenkin tämä menee, vieläpä kahteen kategoriaan: huppari kohtaan taskuja ja leggingsit ovat tietenkin alaosa.


Haaste on nyt tällä mallilla:
1) alaosa: riikinkukkoleggingsit
2) nopea työ: hiusdonitseja onnenpyöräpalkinnoiksi
3) pitsiä tai röyhelöä: kissamekko tyllihelmalla
4) taskuja: huppari
5) yksinkertainen: kissanpäivät-paita
6) yläosa: t-paita teinille

Puolivälissä siis jo ollaan, vaikka vuodesta on takana vasta vajaa kuudesosa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti