perjantai 14. helmikuuta 2020

Nuoska-sukat testineulonnassa

Taas testailin uutta neuleohjetta. Tällä kertaa suunnittelijana oli Talviknits ja sukkaohje julkaistiin tänään Jyväskylä neulefestareilla (vai mikähän se virallinen suomenkielinen nimi on?). Mallin nimi on Nuoska, mutta omani eivät ole kovin talvisen väriset.


Ohje on DK-vahvuiselle langalle, mutta itse neuloin sen fingering-vahvuisesta langasta ja vallan hyvät tuli. Toki tämä vaihtoehto oli myös testin alussa jo annettu. Puikkokoko oli 2,5. Lanka on Lankakaapin Kettu Yarnsia, muistaakseni sock merinoa nimeltään. Tämä väri oli erityisesti värjätty joulumyyntiin josta nappasin sen muistaakseni joulun jälkeen pienestä alesta.  Kärki ja resori ovat tehostevärillä ja siirtymä pääväriin ja siitä pois on pienen kirjoneulepätkän kautta. Päävärisessä osassa sukkaa on tuollaisia "reikäkukkasia" joista lähtee pidennettyjä silmukoita. Sen verran hämärät kuvat, että ihan ei taida saada selvää..



Ihan en ole varma sekosinko laskuissa toisen sukan varressa ja siinä olisi reiät jotenkin eri lailla kuin ekassa mutta näillä mennään, olivatpa sitten 100% identtiset tai eivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti