sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Viimeinen etappia Finlandiaa

Ystävänpäivänä julkaistiin viimeinen ohje Sukkafinlandia-kisassa. Mallin nimi on Onnenmaa ja peruspitsisukat kyseessä. Olisi pitänyt olla ihan nopea juttu, mutta työt veivät aikaa loppuviikosta niin että vasta eilen sain parin neulottua. Tällaiset:

Lankana on Nalle ja puikot kokoa 2,5. Tuli juuri omaan jalkaan sopivat. Sukan yläreunassa menee koristeraita (joka omaan makuuni on kyllä oikeastaan turha).

Tässä lähikuvaa pitsistä. Varressa toistuu sama pitsikuvio ympäri varren, mutta kantapään jälkeen sen reunoille tulee vielä uutta.

Sovituskuvat otettiin tällä kertaa sisällä, kun ulkona on ihan kamala pakkanen. Työhuoneessa on tällä hetkellä rempan jälkeen oikein hyvä kuvaustila, joka tosin pian jää ompelupöydän alle. Vitsailtiin jo miehen kanssa että suunniteltu makuuhuoneen remontti pitääkin aloittaa siitä, että saadaan sinne sopiva taustaseinä kuvaamista varten :D

2 kommenttia:

  1. Kauniit näin punaisina. :) Mie en mallista innostunut niin paljoa, että olisin enää puikoille ottanut. Just tuo erivärinen raita oli mulle liikaa, ja omaa silmää häiritsee myös tuo ns. reunapitsin muuttuminen toisenlaiseksi kantapään jälkeen. Muuten ihan kiva mutta ei tarpeeksi kiva. :D Ehkä oon vaan kranttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos tämä ei olisi ollut viimeinen etappi ja muut jo tehtyinä niin olisi varmaan jäänyt väliin itseltäkin. Tekeminen tökki kovasti pitkin matkaa.. Olisiko niin että liian samantyyppinen malli kuin Hellunen niin ei riittänyt enää mielenkiintoa? Ja sitten kun oli sitä mielenkiintoa ja haastetta niin sitten kiroilin sitä (vrt. parit 1 ja 5). Että ikinä ei ole hyvä :D

      Poista