sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Niina Laitisen Love Me Tender

Sukkafinlandian kisasukkien väliin on tarvittu jotakin muutakin neulomista. Viimeisimpänä pistin puikoille Niina Laitisen Love Me Tender -sukat. Nämä ovat parin vuoden takaisesta Romanssi-kokoelmasta. Silloin neuloin tästä mallista pelkistetymmän, ns. miesten version mutta tämä sydämellisempi versio jäi kokeilematta. Nyt ohjeet osuivat käsiini kun siivosin olohuoneen pikkulipastoa, jonne oli päässyt kertymään neuleohje jos toinenkin. Ennen kuin siirsin ohjeet kansioon talteen, puikottelin tämän mallin.

Kyllä on näiden pitsineuleiden kuvaaminen helpottunut noiden sukkaplokkien hankkimisen jälkeen! On edes jotakin toiveita kuvion erottumisesta vaikka sukat eivät olekaan jalassa. Tässä lähikuvas sydämistä:

Sukat on neulottu Nalle-langasta koon 3 puikoilla täsmälleen ohjeen mukaan. Tuli koon 39-40 jalkaan sopivat. Keskellä sukkaa menee piiiitkä rivi sydämiä, joita reunustavat helmineuletyyppiset sekä sileän neuleen kaistaleet.

Kärkikavennuksista tykkään kovasti: reunustavat viimeisen sydämen oikein kauniisti.

Tällä vuodelle nämä olivat 6. pari. Hivenen on hitaampi tahti kuin vuosi sitten, mutta ei toisaalta haittaa yhtään kun sukkia on jemmassa entuudestaankin niin voisi niille yrittää löytää käyttäjiä ennen kuin kamalasti neuloo lisää.


1 kommentti: