torstai 4. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 väriterapiahaasteen kooste

Tässä joulukuussa lupaamani koostepostaus viime vuoden Vuosi väriterapiaa -blogihaasteen väreistä ja töistä.

Tammikuun väri oli punainen ja siihen ompelin Jemma-trikoosta puna-valkoisen hupparin, jota olen vuoden mittaan käyttänyt paljonkin. Hyvä käyttövaate tuli.

Helmikuun värinä oli valkoinen ja silloin neuloin sukat. Mallin nimi on Saltkråkan ja samalla mallilla neuloin vuoden mittaan kaksi muutakin paria. Tämä pari meni joulumyyjäisiin ja joku sen sieltä ostikin. Toiset kaksi paria neuloin lahjaksi.

Maaliskuussa värinä oli pinkki ja silloinkin syntyi sukat.Mallin nimi on Zigzagular Socks ja tämä malli jäi itselleni käyttöön. Ovat ihanan pehmoiset jalassa.
Huhtikuussa värinä oli toinen lempivärini eli turkoosi ja taas syntyi sukkia.Malli on Niina Laitisen April Socks ja taisipa olla Instan puolella vuoden kolmanneksi eniten tykkäyksiä saanut kuvani! En kyllä muista, missä tämä sukkapari majailee, onko vielä jemmoissa vai päätynyt eteenpäin?
Toukokuussa värinä oli kevään väri vihreä. Silloin vähän fuskasin ja käytin sitä vain tehostevärinä, mutta mielestäni sukkaparista tuli kyllä todella kiva tällä tyylillä ja väriyhdistelmällä!

Kesäkuun väriksi valikoitui värikäs ja silloinkin syntyi sukkia. Tämä malli on myös Niina Laitisen sukkakalenterista. Nämä annoin lahjaksi ystävälleni, koska valmiit sukat olivat ihan hänen näköisensä.

Heinäkuu oli sininen. Senkertaisen sukkamallin tarjoili Cookie A. Tämän parin myin tutulleni, mutta samalla mallilla neuloin toisenkin parin, joka meni ystävälle lahjaksi.

Elokuussa vihdoinkin jotakin muuta kuin sukkia! Värinä oli violetti ja ompelin pitkään hilloamani laskeutuvan kankaan äidilleni mekoksi.

Syyskuussa värivalinta oli valkoinen toisen värin kaverina. Mustavalkoinen sukkapari punaisin tehostein oli sen kuun tuotos ja sen matkasi pääkaupunkiseudulle lahjaksi

Lokakuun väri oli harmaa ja neuloin useammankin harmaan sukkaparin silloin. Tässä yksi niistä joka löysi tiensä Oulun seudulle. Instan puolella löytyisi lisää harmaata.

Marraskuun terapiaompelus myöhästyi parilla päivällä ja valmistui ihan joulukuun alussa. Tämä paita meni kummilapselle pukinkonttiin. Värivalinta marraskuulle oli musta.

Ja sitten ollaankin jo joulukuussa, jolle olin valinnut teemaksi metallivärit tai kimalteen. Varsinaista kimalletta ei syntynyt, mutta heijastava lankahan tavallaan kimaltelee eli siitä syntyi joulukuun aikana omille lapsille useampikin pipo.


Kovin oli sukkapainotteista siis tämän haasteen työt, mutta onneksi muutama ompeluskin mahtui joukkoon. Instan puolella töitä taisi olla enemmänkin, mutta kaikkia sukkia en jaksanut blogiin siirtää. Hämmästyttävää kyllä sain jokaiselle kuukaudelle haastetyön tehtyä, vaikka loppuvuodesta meinasi ruveta hyydyttämään ja hauska oli näin jälkikäteen muistella, mitä on tullut tehtyä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti