perjantai 2. kesäkuuta 2017

Operaatio läksiäislahja

Olen 3 vuotta luotsannut työn puolesta teiniporukkaa ja tarkoitus oli neuloa heille läksiäislahjaksi villasukat. En sitten kuitenkaan missään vaiheessa saanut aikaiseksi alkaa selvittää, minkäkokoinen jalka kenelläkin on ja kuka tykkää mistäkin väristä tai mallista. Joten jäi projekti toteuttamatta. En kuitenkaan kokonaan haudannut ideaa, vaan valmiiden sukkien sijaan teinit saivat läksiäislahjaksi lupauksen sukista, kunhan vaan itse sen verran aktiivisuutta osoittavat, että saavat aikaiseksi minulle ilmoittaa minkälaiset ja missä koossa pitäisi tehdä. Ensimmäinen itse asiassa tilasi sukat jo alkuviikosta (tietämättä tästä aikomuksestani vielä mitään!) ja ne kerkesin jo pistellä valmiiksi. Tuli toiveiden mukaan punaiset perussukat sydämellä (tai itse asiassa muutamalla sydämellä).

Lankana on Nalle ja puikot kokoa 3, kärkiosan pinkit sydämet taitavat olla 7 Veljestä. Sydänten mallin olin napannut työkaveriltani jossakin vaiheessa kevättä, ja se pääsi nyt testiin ensimmäistä kertaa. Kamalan vaikea oli kuvata sukkia niin, että sydämet erottuisivat, mutta tässä jotain yritelmiä:



Tämä pari pääsi siis jo uudelle omistajalleen ja seuraavakin pari on jo tilattu. Vielä pitäisi onnistua metsästämään valmis kaavio toivottua kuvaa varten.

Lisäys 11.6. Toinen teini halusi samanlaiset sukat mutta värit toisin päin :)






2 kommenttia: