sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Tyyne-Esterin rusettipipo

Koot.filtä tilasin taas ylläripaketin. Se piti itse asiassa ommella jo viime viikonloppuna ja t-paidan siitä sainkin aikaan esikoiselle. Mutta toinen aikomus jäi silloin toteuttamatta. Nyt vihdoin löysin aikaa ja uskallusta. Oli nimittäin taas itselleni uusi kaavakokeilu. Syntyi rusettipipo:

Tällaista olen suunnitellut jo pidemmän aikaa kokeilevani, mutta ilman kaavaa en ole osannut. Syksyllä sitten Tyyne-Esterille sopivasti tuli pipokaava, jossa oli ohje myös tähän rusettiversioon ja nyt vihdoin sain testattua. Värit eivät ole ihan omani (koska yllärikankaan väriä ei tietenkään saa itse valita), mutta noin muuten ihan kiva kokonaisuus. Kuosi on nimeltään kuusikko, mutta minä käänsin sen ylösalaisin, omaan silmääni näyttävät nuolilta tällä systeemillä.

Hassusti pipo näyttää kuvissa ihan eriväriseltä. Sanoisin jopa, että tuo ylemmän kuvan valkoista lunta vasten otettu saattaa olla oikeampi. Missään nimessä kangas ei siis ole kunnolla keltainen vaan sellainen rusehtavaan taittava sinapinvärinen. Nyt kun olen testipipon uskaltanut tehdä niin josko näitä saisi muissakin kuoseissa aikaiseksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti