tiistai 22. joulukuuta 2015

Paita Nappinjan glitter-raportista

Nappinjalta tilasin joku aika sitten ihania raportteja. Esikoinen valitsi niistä heti yhden kuvan itselleen ja tilasi siitä paidan. Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä kokovalkoinen paita, mutta sitten netistä bongasin mustilla hihoilla olevan ja lapsi halusikin sellaisen. Joten sellainen ommeltiin.

Tässä näkee talvikuvauksen riemun: valoa ei vaan ole joten lopputulos on kamala.. Tässä toinen yritelmä.

Eipä siitäkään oikein saa näkyviin, että tuo enough-sana on printissä painettu paljettukuvioisena eli todellakin kimaltelee. Raglanhihaisia paitakaavoja ei ollut kuin koossa 128 suurimmillaan, joten ensimmäisenä piti metsästää kaava. Ottobresta 4/2015 löytyi collegepaitan kaava (Rosy Grey) joka kylläkin oli niin leveä, että piirsin kaavan leveyden koon 128 mukaan ja pituuden koon 146 mukaan - ja siltikin käyttäjä valitti, että on selästä liian löysä... No, suostui se sitä kuitenkin käyttämään muutakin kuin tämän sovituskuvan verran.

Pääntiestä yritin ottaa lähikuvaa, sillä taisi olla ensimmäinen paita, jonka pääntien kanttasin trikoolla. Tuli omaan silmääni ihan ok, mutta mustan kuvaaminen pimeässä ei sitten onnistunut (yllätys...) Tuosta raportista jäi vielä kaksi kuvaa ja lisäksi tilasin toisilla kuvilla kaksi raporttia eli printtipaitoja luvassa tänä talvena ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti