maanantai 29. kesäkuuta 2015

Barefoot sandals

Ystävältä kuulin, että ainakin Jenkeissä jo pari kesää on kova hitti ollut paljasjalkasandaalit. Tai eivät nämä nyt kovin sandaalit ole, mutta tällaiset jalkakoristukset kuitenkin :D Tuolla barefoot sandals -ilmauksella googlaamalla saa kuvia ja myös ohjeita. Jos lisää hakuun sanan crochet niin pääsee erityisesti virkkausohjeisiin. Itse päädyin kokeilemaan tätä ohjetta. Tässä lopputulos:

Tuollaiset hassut lärpykät niistä tuli. Ei noita kovin kauaa virkannut eikä lankaakaan kamalasti uponnut. Lankana oli joku jämäpuuvillalanka ja koukku oli nro 3. Jalassa menevät näin:

Nuo tosin ovat väärässä varpaassa pujotettuna, oikeaoppisesti lenkki kuuluisi laittaa tuon isovarpaan viereisen varpaan ympäri. Siitä veikeät väkertelyt ovat, että näitä voi käyttää kenkien kanssa myös.

Olkoot muotia tai ei, mutta aika turhakkeelta nämä itsestäni tuntuvat.. Mutta pitihän sitä kokeilla, miten englanniksi virkkaaminen taipuu ;) Ja kun niitä jämälankojakin vielä melkoinen kasa on. Jos joku muu innostuu niin voin kyllä samasta langasta koukutella näitä lisää.4 kommenttia:

 1. Kyllä mä meinasin tällaiset myös virkata. Työkavereita tuntuu ärsyttävän suunnattomasti mun tapa kävellä kesällä paljain jaloin toimistolla ja ajattelin kuitata sen tämmöisillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuollaisessa tapauksessa ovat varmasti justiin paikallaan :D

   Poista
 2. Onpa hauskat lärpykät tosiaan! Pitäisköhän itsekin kokeilla virkata tuollaiset.. Mukavaa kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, Taija! Ei tuossa mennyt kuin reilu 3 varttia per sandaali eli melkeinpä yhden illan homma :)

   Poista