torstai 20. maaliskuuta 2014

Yksiväristä ja kuviollista yhdessä

Tammikuussa tilatusta junadigiprintistä piti tulla paidat perheen miehille, mutta harmillisesti kankaan leveys ei riittänyt edes kolmeen etukappaleeseen. Niinpä vain pojat saivat raglanhihaiset t-paidat junista ja mies jäi ilman. Kankaan korkeus onneksi kuitenkin oli sen verran reilu, että sitä jäi n. 20cm korkea suikale. Sitä sitten yhdistelin yksiväriseen ruskeaan trikooseen ja sain kuin sainkin junapaidan miehellekin!

Tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin en yhdistellyt yksiväriseen trikooseen vaan yksivärisiin trikoisiin. Etukappale on nimittäin eri trikoosta kuin takakappale ja hihat. Tässä lähikuvaa, jossa näkyy kaikki kolme kangasta ja ruskeiden trikoiden väriero:


Melkoista jämäpalapalapeliä tämä oli, mutta valmista syntyi ja käyttäjäkin vakuutteli olevansa tyytyväinen. Aika sopivalla korkeudelle ainakin omaan silmääni sain tuon kuviokankaan aseteltua. Suht arviolta sen laitoin eli napsaisin kaavan vaan arviolta poikki ja katkaisukohtaan tuli siis junat.

Yksiväristä ja kuviollista tuli yhdisteltyä myös omaan mekkoon. Kuviokankaan olin tilannut SA-Shopista jo aikaa sitten. Kuosin nimi on Grand Apple. Alkuperäinen idea oli tehdä siitä tunika, mutta sitten näin jossakin blogissa kuvan Onion-kaavalla tehdystä mekosta, jossa etu- ja takakappaleiden yläosat olivat yksiväriset ja muutoin mekko oli kuviollinen ja siitä se idea sitten lähti (pahoittelen luokattoman huonoa vaatteen asettelua):

Yllättävän paljon tuo yksivärinen yläosa rauhoittaa suurta kuviota. Ja tuolla systeemillä omppukangasta jäi tarpeeksi t-paitaan kuopuksellekin ;)  Sen verran Onioniin tuli muokkailua, että hihansuissa on resorit, sillä muutoin kangas ei olisi riittänyt aivan täyspitkiin hihoihin. Päällä mekko näyttää tältä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti