tiistai 30. elokuuta 2011

Pussiin ja konttiin

Kun sen saumurin sain esille niin pistelin samoin tein vähän muutakin tulemaan. Joulunpunaisesta puuvillasta syntyi tällaisia pussukoita:


Väristä voisi ottaa vinkkiä käyttötarkoitukseen, nämä ovat siis ekologisia joululahjapakkauksia. Tänä vuonna ompelen niitä vähän sisällön mukaan sopivia isompia ja pienempiä ja tulevina vuosina sitten etsitään valmiista varastosta suunnilleen oikean kokoisia.Kuten näkyy, tämä satsi on solmittu ihan lahjapakettinauhalla. Halutessaan voisi tietty hankkia kierrätettävät solmimisnauhatkin. Tai jos olisi oikein viitseliäs, niin ompelisi pussiin valmiin nauhakujan ja sinne nauhankin valmiiksi. Tuotekehittelylle on mahdollisuuksia. :)


2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut kestolahjapussit käytössä jo useamman vuoden - mulla on niissä nauhakuja ja siinä punottu nauha. Tosin lasten lahjat pakkaan paperiin siihen asti kun joulupukkiin uskovat, koska äidin ompelemat lahjapussit ei ehkä mene läpi... :)

    VastaaPoista
  2. Miulla on ollut ajatuksen asteella useamman vuoden, mutta nyt vasta pääsin toteutukseen. meillä ei onneksi uskota että lahjat tulevat pukilta (joulupukkiin ne silti uskovat, tocktock vaan..) joten voi huoletta pakkailla lastenkin lahjukset omiin pusseihin :D

    VastaaPoista