maanantai 11. toukokuuta 2020

Trick of the Light -yhteisneulonta


Talviknits järjesti taas salaisen yhteisneulonnan. Itse olin saanut lahjakoodin ilmaiseen ohjeeseen palkkioksi testineulonnasta joten ei tarvinnut kauaa pohtia lähtisinkö mukaan kun sain ohjeen ns. ilmaiseksi. Isompi ongelma oli lankojen valinta, joita jahkasin ihan viimeiseen iltaan saakka. Tarkoitus oli ottaa väreiksi vaaleanpunainen, ns. vanha roosa, vaaleansininen ja kolmanneksi jokin kirkkaampi sävy. Omissa jemmoissa oli pinkkiä, mutta jotenkin kutkutteli kolmanneksi tummanharmaa. Jota ei ollut jemmoissa, mutta pyysin Lankakaapin Janaa värjäämään. Jana ehdotti väriksi ihan tummansinistä ja kun se lanka oli tullut niin homma pyörähtikin niin että roosa tippui kuvioista pois ja siniset saivat kaverikseen pirteän pinkin.Tällainen tuli.


Yhteisneulonta alkoi aprillipäivänä ja aina keskiviikkoisin tuli uusi vihje. ensimmäiset kaksi vihjettä olivat nopeat (yläreunan tummansininen osio pinkillä raidalla ja raidallinen sininen osio), mutta kolmosesta alkaen tahti hidastui. Kolmas osio on pitsineuletta ja sen lisäksi siinä päätin haastaa itseni ja kokeilla ensimmäistä kertaa helmien kanssa neulomista. Se ei loppujen lopuksi ollut hankalaa, mutta aikaa siinä kyllä meni kun yksi kerrallaan niitä pujotteli.


Neljäs osio oli tas nopeampaa, mutta viimeinen pitsineuleosio helmien kera oli kyllä melkoinen tuskien taival kun loppuvaiheessa silmokoita oli hyvän matkaa yli 500! Mutta niin vaan valmiiksi sinniteltiin! Tässä näkyy vähän lähempää huivin erilaisia neulepintoja, mukana on siis myös tuollaisia nyppyjä:


Langat olivat Kettuyarnsin Sock Merino (tjsp) nuo molemmat siniset ja pinkki oli Suloshopista kässämessujen yhteydessä ostettu. Se oli tosi mukavan tuntuista neuloa ja väri on aivan ihana. Valmiista huivista tuli aivan valtavan kokoinen, kuten seuraavista kuvista näkyy:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti