sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Huivi ja pipo ne yhteen soppii

Shoppailin jossakin vaiheessa viime vuotta Lankakaapista "lucky skeinin" eli vyyhdin, jonka värjäys on sellainen, että ihan samaa ei ole edes mahdollista värjätä, uniikin yksittäiskappaleen siis. Nyt Varakoukun vako15-haasteen myötä etsin jotakin vähän isompaa neulomusta, ja päätin tarttua tuohon vyyhtiin huiviajatuksella. Ravelrysta kaivelun tuloksena ohjeeksi valikoitui Kindness KAL Shawl ja sitä sitten pistelin menemään. Lopputulos on tällainen:


Langassa on siis päävärinä turkoosi, mutta seassa punaisen eri sävyjä ja myös liilaa. Ns. isoksi projektiksi tämä on kyllä melkoisen kevyt, koska lankamenekki on vain n. 70g. Puikkokoko itselläni oli 4 tai 4,5 ja muuten huivi on tehty täysin ohjeen mukaan, paitsi pitsireunuksen mallikertaa on toistettu 4 kertaa (ohjeessa vain 3). Tässä lähikuvia pitsistä:Lankaa tosiaan jäi vielä jonkin verran, joten päätin käyttää sen johonkin pieneen projektiin. Sopivasti Instasta bongasin jonkun neuloman Krookus-kevätpipon ja sellaisenhan minäkin tein. Lanka riitti justiin, vähän vielä jäi  ylikin! Tässä pipo:


Ihan peruspipo siis, mutta yhdessä kohtaa on tuollainen pitsineuleosio ja siksipä tämä ei mikään lämmin talvipipo olekaan kun tuuletus toimiin niin hyvin :D Pipon ohje löytyy täältä blogista. Itse neuloin pipon ihan blogin ohjeen mukaan, mutta puikkokoko oli 2,75. Tuli justiin omaan päähän sopiva :)


Loppuun sitten vielä miljoona "sovituskuvaa". Tosi kiva setti näistä tuli yhdessä vaikka sinällään samalla ohjeella eivät olekaan tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti