lauantai 25. elokuuta 2018

Testineulonnassa taas kämmekkäät

Jälleen kerran testasin Arella Seatonin suunnittelemaa neuleohjetta. Hän tykkää suunnitella kämmekkäitä ja nämä olivat varmasti ainakin kolmannet kämmekkäät, joita testasin. Tällä kertaa mallin nimi on Ski Mogul Mitts ja lopputulos on tämännäköinen:


Lankana oli tädiltäni saadussa pussissa tullut villalanka, olisiko ollut Kotikulta nimeltään tjsp? Puikot  olivat kokoa 2,5. Neuloin kämmekkäät S-koon ohjeen mukaan ja tuli omiin käsiini oikein sopivat. Joustinneuleen ansiosta venyvät hyvin joten voi käyttää niin iso- kuin pienikätisempikin. Toki ohjeessa on myös M- ja L-koot isokätisemmille.


Sen verran mokasin, että viimeisellä palmikonkiertokerroksella kiertoja olisi pitänyt tehdä ympäri kämmekkään, mutta itse tein vain kämmenselän puolella kuten siihenkin asti. No, sattuuhan näitä eikä tuo moka vaikuta sen enempää langanmenekkiin kuin näiden käytettävyyteenkään, mutta periaatteessa testineulonnat pitäisi tehdä justiin eikä melkeen. En meinannut tätä mokaani kyllä suunnittelijalle paljastaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti