maanantai 24. huhtikuuta 2017

Räsymattosukat

Räsymattosukat ovat olleet jonkinlainen trendi neulepiireissä jo varmaan parisen vuotta. Tai sanoisin, että nyt alkaa varmaan olla trendi jo aika lailla ohi. Itse kuitenkin kerkesin näiden pariin vasta nyt.

Räsymattosukkien idea on, että sukat neulotaan raitalangasta ja yksivärisestä, jolloin tulee räsymatonomainen raidoitus sukkiin. Itsellä oli käytössä 7 Veljestä jämiä kahta eri raitalankaa sekä tummansinistä yksiväristä. Yksivärisellä neuloin resorit, kantapään ja kärkikavennukset. Resorin tein tällä kertaa valepalmikkona niin tuli vähän vaihtelua. Raitalangat loppuivat molemmat vähän kesken, joten sukkien kärkiosissa on käytetty lisäksi paria muuta yksiväristä.

Silmukkamääriin katsoin osviittaa Anelmaisten ohjeesta, samoin varren kerrosmäärään, jotta tulisi suunnilleen polvimittaiset. Puikkojen koko oli 3,5. Raitalankoja jäi vielä paria eriväristä, mutta jemmoissa ei oikein ole niiden kanssa yhteensopivia yksivärisiä, joten saas nähdä tuleeko niistä kuitenkaan räsymattoa vai jotakin ihan muuta. Tämä oli muuten tälle vuodelle jo sukkapari nro 30!


2 kommenttia:

  1. Miusta räsymattosukat on aina muodissa. Ja niistä tulee kyllä aina hyvä mieli. ;) Aikas kivat on! Eipä siinä, en ole kyllä vielä itsekkään tähän villitykseen mukaan kerinnyt. Olen tuhonnut mieluummin jämälankoja. Ja pitäis kyllä taas... :D

    VastaaPoista
  2. Siulla on kyllä uskomaton tahti! :) Ja nämä on jotenkin tosi herkullisen ja pirteän näköiset sukat! T. Anna-Maija

    VastaaPoista