lauantai 17. joulukuuta 2016

Testineulonnassa pipo

Taas olin mukana testaamassa Ravelryyn pian ilmestyvää ohjetta. Tällä kertaa testissä oli Broken and Divided -niminen pipo. Tällainen:

Pipo koostuu neljästä osiosta. Takana on joustinneuletta (tai toki sitä saa käyttää edessäänkin halutessaan), molemmilla sivuilla kaistaleet ainaoikeinneuletta (ei siis sileää vaan päälle päin joka toinen kerros näyttää nurjalta) ja edessä sitten oikeista ja nurjista silmukoista syntyvät pintakuviot. Tässä niistä toinen kuva:

Lankana pipossa on 7 Veljestä ja puikot reunajoustimessa 3,5, muuten 4,5. Olisin halunnut tehdä pipon jostakin miehelle sopivasta väristä, mutta mitään väriä, jota hänelle olisin voinut harkita ei ollut tarpeeksi ohjetta varten. Paitsi valmiin pipon neulottuani totesin, että lankaa meni kyllä ohjetta vähemmän eli olisi voinut jokin toisistakin väreistä riittää. No, nyt tuli tällainen joulunpunainen.Tämä oli parin illan juttu, joten saattaa olla, että yritän pukinkonttiin vielä erivärisen pipotuksen ehtiä. Vaikka ei tuo punainenkaan miehen päässä pahalta näytä ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti