maanantai 2. toukokuuta 2016

Cauchy-sukat

Cookie A:n kirjasta pistelin Rickin perään heti toisen mallin. Näissä neulepinta syntyy ihan vain oikeilla ja nurjilla silmukoilla, joten oli helppo malli. Mallin nimi sen sijaan ei ole niinkään helppo. Työpaikalla esittelin näitä keskentekoisina työkaverille silleen "Olen näitä neulomassa, mutten nyt osaa sanoa miten tämä kuuluisi ääntää" johon kollega vierestä totesi "Ne sanotaan villasukat!" :D

Lankana on Nalle, joka tietenkin loppui ihan täysin kesken eikä tuota grafiitinharmaata tällä hetkellä ole myynnissä, joten siitä johtuen loppusukka on vaaleammanharmaa. Silmukoita oli ohjeen mukaan 60 ja puikot nro 3. Näistä tuli miehen jalkaan vähän reilut, mikä oli kyllä tarkoituskin, sillä kaavailen näitä pukinkonttiin ;) Mutta sovituskuvat eivät ole ihan parhaat, kun sovittelijan jalat ovat liian pienet. Eiköhän näistä kuitenkin saa neulepinnasta jonkunlaista mielikuvaa.



Nämä olivat jo pari numero 23 tälle vuodelle ja seuraava on jo hyvää tahtia puikoilla eli saapas nähdä josko pari per viikko tahtiin tänä vuonna jopa pääsenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti