sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Hippu-toppi

Tämä valmistui jo eilisiltana, mutta meni päättelyiden kanssa niin myöhään etten enää ehtinyt kuvaamaan saati bloggaamaan. Mutta tässä siis uusin kesätoppi:

Kaava on sama kuin edellisessäkin topissa, tällä kertaa tosin laitoin framilon-rypytyksen sijaan resorin tuohon rinnan alle. Kangas on PaaPiin ylläripussista ja resori tuli Noshin ylläripaketista, sopivat aika hyvin yhteen. Tähän kokeilin ekaa kertaa yhtä edellisessä postauksessa linkkaamani Mutturalla-blogin pääntienhuolittelua. Käytin tapaa kaksi ja onhan se päälle päin kivan siistin näköinen:

Nurjalta puolelta en kyllä saanut koko saumuritikkiä piiloon eli täytyy jatkaa harjoituksia, että tulee yhtä siisti nurjaltakin. Päällä toppi näyttää tältä:

Harmillisesti tuota harmaata Hippu-kangasta oli vain puolen metrin pätkä eli se ei ihan kunnolla riittänyt. Alkuperäinen idea oli laittaa helmaan leveähkö resori, mutta pestynä kankaan pituus ei ollut enää sitä puolta metriäkään eli resori olisi alkanut suunnilleen navan kohdalta jo. Arvoin yhtä jos toistakin tapaa, miten kankaan saisi riittämään ja lopulta päädyin tällaiseen jippoon:

Halusin ehdottomasti, että toppi on edestä päin kokonaan kuosillinen, mutta nyt jälkikäteen katsottuna olisi voinut olla ihan kivannäköinen, jos myös etukappaleessa olisi tuollaiset valkoiset kiilat. Ehkä joku kerta tulee sellaistakin testailtua? Kiilakangas on luonnonvalkoista eli ei ihan samaa (puhtaanvalkoista) kuin nuo harmaan kankaan kuviot, mutta ihan tarpeeksi hyvin passaavat yhteen omaan silmääni. On tainnut muutaman kertaan tullut täällä jo todettua, ettei omalla kohdallani ole ihan niin nuukaa vaan vähän sinne päinkin välttää loistavasti ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti