lauantai 12. huhtikuuta 2014

Lokki-myssy

Pipo on pääasia -kirjasta löytyy monta kokeilemisenarvoista ohjetta ja nyt oli vuorossa baskerimallinen Lokki. Tästä oli annettu kaksi kokoa, joista valitsin pienemmän.

Puikot oli kokoluokkaa 5 ja lankana kaksinkertainen merinovillalanka. Värin epätasaisuus johtuu siis langasta. Ihan kiva väri kyllä näinkin, vaikka sellainen liukuvampi sävynmuutos olisi ollut ehkä vielä kivempi. Myssyn jippo on palmikkotyyliin tehdyssä pintaneuleessa:

Olisi ollut kiva, jos tätä pintaneuletta olisi ollut koko myssy, mutta ymmärrettävästi se ei kavennusten takia onnistu loppuun asti. Nyt pintaneuleen loputtua tulee yksi nurja kerros ja sen jälkeen sileää neuletta kavennusten kera. Tuon nurjan kerroksen kohdalta  myssy taittuu mukavasti "lörpälleen" eikä törötä hiippamaisesti pystyssä. Vähän sellaista reggae-pipomeininkiä siis ;) Tässä yritelmä meitsiestä kera myssyn:

Hurjasti värisävyt vaihtelevat kuvasta toiseen, ehkä tuo ensimmäinen kuva on lähinnä todellisuutta sen suhteen. Seuraava malli samasta kirjasta on jo puikoilla ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti