perjantai 18. huhtikuuta 2014

Birgitta-myssy

Pipo on pääasia -kirja on ollut kovassa kulutuksessa viime aikoina. Nyt sen ohjeella valmistui Birgitta-niminen myssy.

Lankana oli joku iänikuinen merinojämä kaksinkertaisena ja puikot vissiin 5,5. Tarkoitus oli, että piposta olisi tullut sinisävyinen, kuten kirjan kuvissa. Neulominen aloitettiin päälaelta, eli siinä vaiheessa näytti vielä hyvältä:

Aika äkkiä vaan liukuvärjätty lanka muuttui vihreäksi ja lopulta oranssiksi. Ei ihan mennyt suunnitelmien mukaan tämä siis :P Malli on kyllä hurjan kiva eli ehkä joskus toisenvärisellä langalla uusi yritys? Nuo "nypyt" on muuten virkattu neulomisen lomassa, oli ihan uusi tapa tehdä nyppyjä itselleni. Nyörit on punottu paikoilleen päättelemisen jälkeen. Oranssi ei ehkä niihin(kään) ole paras mahdollinen väri, omat mielleyhtymäni ovat Obelix ja Peppi..

Saittepa tuossa muuten kaupan päälle vilauksen tuoreimmasta tatuoinnistanikin. Sen olen itse ideoinut, mutta varsinainen suunnittelu ja piirtäminen hoitui tatuoijan toimesta oman suusanallisen selostukseni pohjalta. Kun ei koruja kamalasti tule muuten käytettyä, niin onpa yksi tuollainen kestokoru sitten ainakin ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti