torstai 20. kesäkuuta 2013

Pentutehtailua

Esikoisen kanssa saatiin yhtenä rauhallisena iltapäivänä koiratehdas käyntiin. Kaava ja ohje löytyivät samasta kirjasta kuin neidin rantamekon ohjekin. Sen verran helppo ohje on, että vajaa 10-vuotiaskin siitä selviytyi ihan itsenäisesti:
Tämäkin kangas on Lieblingsstückeltä ja vartavasten koiria varten tilattu :) Koira on sellainen sopivasti kainaloon/ syliin mahtuva ja kun kuopus näki esikoisen koiran niin ilmoitti heti että hänelle kans!

Pitihän niitä sitten väkertää pari lisääkin ;) (kuopuksen koira oikeanpuolimmaisin). Hyvin muuttaa ilmettä pelkästään se, että tekee eriväriset korvat. Kuopuksen koiran korvat ovat itse asiassa velouria (tuumasin että trikookin varmaan toimisi korvissa ihan jees), muuten koiruudet ovat kaikki puuvillakankaasta.

Kuten näkyy, sain sen esikoisen rantamekon väärin leikatun kangaspalasenkin käyttöön ;) Vaaleansininen yksivärinen puuvilla on entinen lakana. Vanhoja lakanakankaita on tullut hyödynnettyä muutenkin: koiran ompelusta innostunut esikko huristeli itsellensä seuraavaksi entisestä pussilakanasta pienen koristetyynyn.

(Tyynyn tupsunauhat myös Lieblingsstückeltä)
2 kommenttia: