perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ohjeet ojennukseen!

Langat ja pikkunippelit sain järjestykseen pari viikkoa sitten ja nyt vihdoin taltutin kaavakaaoksenkin. Useampikin kaveri vinkkasi muovitaskut + kansio -yhdistelmästä ja kun onnistuin muovitaskuja jemmoistani löytämään niin sillä mentiin! Esikoinen taiteili kansioon kannen niin että heti tietää mitä sieltä löytyy.


Sen verran vähän olen ommellut että kaavat mahtuivat kansioon ihan mainiosti. Monesti teen samalla kaavalla ainakin paria kokoa eli leikkaan vaan reilummat saumanvarat niin saan isomman koon pienemmästä kaavasta ;)


 Jokainen kaava on siis omassa muovitaskussaan ja päällä lukee mikä kaava ja koko on kyseessä.


Kaavojen lisäksi samaan kansioon mahtuivat myös neuleohjeet, joka myös ovat ajelehtineet mikä missäkin. Kuten ehkä näkyykin kun tuo kuvankin ohje on toisesta laidastaan ihan rytyssä. :D Kansiossa on välilehdet, joiden avulla sisältö on lajiteltu tyyliin housut-paidat-sukat-pipot-kaulahuivit-jne. joten etsiminen on nopeampaa kun ei koko nippua tarvitse selata vaan pelkästään yhden osaston ohjeet.

2 kommenttia:

  1. Miulla on samanlainen arkisto. Aluksi siinä mapissa oli suunnitelmat eli ohjeet, jotka haluaisin toteuttaa, sekä jo toteutuneet projektit. Mutta voin kertoo että sen mapin koko kasvoi niin massiiviseksi että oli pakko lajitella suunnitelmaohjeet eri kansioihin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuohan olisikin fiksu systeemi! itselläni tosin ei ole kuin ihan pari ohjetta jotka olen kirjaston kirjoista kopsinut tulevaisuutta varten jemmaan mutta helpomminhan ne löytyisivät kun olisivat omassa osiossaan. taidanpa yhden välikön ottaa siis näitä suunnitelmia varten käyttöön :)

      Poista