keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Uusin leikkikalu

Mies lahjoi ystävänpäiväksi jo vähän etukäteen :)

Boksiin sain näppärästi lajiteltua langat ja muut pienet ompelutilpehöörit, heti näkee mitä missäkin on. Ennen langat olivat vähän siellä ja täällä niin että tarvittaessa ei ikinä mitään löytynyt - josta syystä esim. punaisiakin on 2 rullaa kun on aina pitänyt ostaa uusi kun olemassaolevaa ei ole löytynyt.


Tasoja on 3 ja pohjalle saa vielä isompia tavaroita. Josko kangassaksetkin nyt kestäisivät tallessa jatkossa kun niillä on ihan oma paikkansa?

 Vielä kun kaavoille keksisin jonkun yhtä näppärän ja selkeän säilytyssysteemin niin löytyisivät nekin jatkossa nopeasti..


4 kommenttia:

 1. Ihanan siisti pakki :) Miullakin oli tuollainen mutta se hmm.. tuli liian täyteen. ;) Nyt siihen mahtuu enää langat. Kaavat olen säilönyt joko sen lehden väliin josta ne on piirretty, tai eniten käytetyt muovitaskuihin kansioon, niin että taskun päällä on kokonro, ja siitä löytyy sitten kaikki sen koon kaavat. Tosin vähemmistössä olevat mekot yms tyttöjutut on omassa taskussaan.

  VastaaPoista
 2. ei miullakaan tuonne mahtuneet kuminauhat eikä tarra- ja kanttinauhat mutta valtaosa hilppeistä on nyt sentäs samassa paikassa ja löytyvillä. täytyy koittaa pitää hankinnat aisoissa eli jos pakkiin mahdu niin sitten ei saa lisää ostaa ;) tuollaista kansiosysteemiä voisikin kokeilla kaavojen kanssa, toivottavasti vielä löytyisi tyhjiä muovitaskuja jostain..

  VastaaPoista
 3. http://www.ullaneule.net/0306/ohjeet_rinsessa.html Tuolta löytyy rinsessa-ohje. :) 5:lla jaollinen varsin yksinkertainen valepalmikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Maj! tuohan vaikuttaa tosiaan ihan helpolta joten eikun seuraavaksi kokeilemaan :D

   Poista