lauantai 3. marraskuuta 2012

Tuplasynttäreiden kakut

Tänään juhlittiin sekä 7-vuotiasta että 2-vuotiasta sankaria samoilla kekkereillä. Molemmat sankarit saivat kuitenkin omat kakkunsa. Seiskaveen teemana olivat dinosaurukset ja idea oli muokattu Kotivinkin savannikakusta.

 Välissä oli Kinuskikissan mansikkatäytteestä muokattu versio. Lähikaupassa ei ollut mansikkakermaa joten laitoin ihan Flora Vispiä ja sekä mansikoita että appelsiinituorejuustoa oli reilusti ohjetta enemmän. Maku oli ihan onnistunut ja täyte riitti hyvin kakun molempiin väleihin. Päällä oli suklaakuorrute.

2-vuotiskakun koristeluidea oli niinikään Kotivinkiltä. Tämän kakun erikoisuus oli se, että se on maidoton. Välissä on maidotonta vaniljakastiketta kaurajuomaan tehtynä sekä mansikkaa + liivatetta ja päällä on GoGreenin kaurapohjainen vispattava valmiste. Kuvasta ei näy kovin hyvin mutta sivut ovat valkoiset ja päällyt on värjätty karamellivärillä vihreäksi.

 Lisäksi kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä whoopieseja. Nämä olivat ihan hauska lisä tarjoilupöytään mutta ison satsin paistaminen tavallisessa uunissa kesti tuskatuttavan kauan, joten seuraavan kerran näitä leivotaan isolle porukalle vasta kun meillä on kiertoilmauuni ;)

 Täytteenä oli Suklaamarengin blogista löytynyt valkosuklaatäyte, tosin Philadelphian korvasin Violalla kun täytteen piti olla laktoositon. Kakkuputki jatkuu jo viikon päästä kun vuorossa on seiskaveen kaverisynttärit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti