keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Joulun eka paketti!

Tässäpä tämä, tämän vuoden ensimmäinen joululahja paketoituna:


Tällä osallistun samalla Amalian marraskuun haasteeseen. Näitä lahjapussukoita ompelin jonkun verran jo viime jouluksi. Silloin syntyi pusseja ilman nauhoja ja myös jokunen nauhoillakin. Nyt halusin lisää noita nauhallisia joten silppusin vielä yhden kankaan ja ompelin sen pusseiksi.


Kuvan molemmat pussit on tehty samasta kankaasta: toisessa on nurja puoli päälle päin ja toisessa oikea puoli. Samoin erilaisilla nauhoilla saa erilaista ilmettä pussukoihin. Seuraava pohdinnan aihe olisi sitten pakettikortit, vieläkö nekin saisi jotenkin integroitua tähän samaan? Tänä vuonna mennään varmaankin ihan valmiilla tarrapohjaisilla nimilapuilla vielä, mutta josko jo ensi jouluksi onnistuisin jonkun idean kehittämään..


6 kommenttia:

 1. Kauniita pusseja!
  Psst - miten olisi palanen piirtoheitinkalvoa ommeltuna taskuksi tuohon pussiin - sinne voisi sujauttaa paperisen nimilapun. :)

  VastaaPoista
 2. Vitsit, miten hieno idea ommella lahjapusseja! Ja niin ekologistakin.

  VastaaPoista
 3. kiitos ideasta Riikka, täytyy testata tuota! :) Taija: ekologisuus on iso osa tätä projektia. ja onhan se aika paljon helpompaa aaton jälkeen taitella pussit takaisin talteen kuin että miettisi mihin ihmeeseen saa lahjapaperivuoren mahtumaan kun ei sitä polttaakaan voi :(

  VastaaPoista
 4. Kiva idea, johan tuo pussi menee lahjasta, voi hyödyää sitten muuhun käyttöön. Ihanat!

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvä idea ommella lahjapusseja! Kiitos osallistumisesta haasteeseen ja tällä kertaa arpaonni suosi sinua, joten laitahan tulemaan yhteystietosi mria@amalia.fi, niin laitan sinulle palkinnon tulemaan. Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista