lauantai 4. elokuuta 2012

Tiimipipoja

Tämän pipokankaan olin ostanut jo keväällä mutta taas ompeleminen vähän venyi. Nyt sitten sain sopivasti kaverilta lainaan uusimman Ottobren (nro 4/2012) jossa oli ruttupipon kaava. Minä kyllä sovellan kaavoja ihan sujuvasti mutta täysin ilman kaavaa en osaa tehdä mitään eli ilman tätä sattumusta kankaasta olisi tullut samanmoisia neliöpipoja kuin tässä postauksessa. Vaan nyt tuli ruttuja. Kangas riitti peräti kolmeen pipoon (1 aikuisten + 2 lasten).

Oma pipo on tuota alareunan taitosta lukuun ottamatta yksinkertainen, lasten pipot taas kokonaan kaksinkertaista kangasta. Esikoinen halusi vielä pipon reunaan brodyyrin koristeeksi. Minun pipostani mies totesi kohteliaasti että hän jo ihmetteli mikä ostoskassi siitä tulee. No, tokihan päänympärys pitää olla pikkuisen isompi että saa hiukset mahtumaan alle ;)


Kokonaisuutena täytyy kyllä sanoa, että lasten pipot näyttävät jotenkin söpömmiltä kuin oma.. Vaikka eiköhän sitäkin käytettyä tule.Kovasti kyllä sormet syyhyäisi ompelemaan näitä lisääkin. Haaveilin jo että tekisin velourista - tai mahdollisesti velourista päällikangas ja trikoosta vuori - lisää pipoja. Ensin vaan pitäisi hommata sitä velouria jostain..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti