maanantai 28. toukokuuta 2012

Siipalle saumuroituja

Mies puhui, että pitäisi lähteä ostamaan uusia T-paitoja. Vasta siinä vaiheessa välähti että ainiin, voisinhan minä ommella aikuisten kokojakin eikä pelkästään lapsille! Tuumasta toimeen siis. Yhdessä iltapäivässä syntyi sitten kaksikin paitaa tälle kesälle.


Kaava on Ottobresta 4/2005. Varsinaissti ohje oli shortsipyjamaan, mutta hyvin toimii päiväkäytössäkin. Piirsin koon 50 kaavat, mutta tiikerikangasta oli sen verran naftisti että joutuin leikkaamaan kankaat ilman saumavaroja. Sillä tavoinn paidasta tuli kuitenkin justiin passeli! Pöllöpaidassa on puolen sentin saumanvarat niin uskalsi saumuroida vähän reilummalla kädellä ;) Tässä lähikuvaa kankaista:


Tiikerikangas on miehen itsensä valitsemaa ja tilasin sen Saksasta. Pöllökankaan ostin ystävän liikkeen kangasmyynnistä. Tällä kertaa rohkaistuin kokeilemaan pääntieresorien saumuroimista. Huuh, pelottavaa - mutta onnistui! En kyllä tiedä onko sen nopeampaa kuin ompelukoneellakaan kun saumuroin niiiin hitaasti ettei vaan tulisi mokia, mutta jälki on toki tosi paljon siistimpää kuin tavan koneella tehty.


Tässä vielä kuva paidasta päällä, käyttäjä oli tyytyväinen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti