perjantai 3. helmikuuta 2012

Lahjalangoista liinaksi

Sain ystävältä synttärilahjaksi lankaa. Tarkoitus oli neuloa siitä tällä ohjeella kaulaliina. Ensimmäinen ongelma oli, että lankaa oli vain 100g kun ohjeen mukaan tarvittaisiin 150-200g. Se "ongelma" tosin ratkesi sillä, etten todellakaan tavoitellut yli kolmemetristä huivia joten päätin että lanka riittää, teen niin pitkän kuin tulee ja kyllä tuosta melkein parimetrinen taisi tullakin :)


Lanka oli siis Hjertegarnin Street 41 -merkkistä ja lähempää tarkasteltuna se näyttää tältä:



Ja siinäpä sitten syy, että alkuperäisen ohjeen idean kuitenkin hylkäsin: haituvaisuuden ja nyppyisyyden vuoksi silmukoiden tiputtaminen olisi jossain vaiheessa johtanut jumiin ja koko purkautumisidea olisi mennyt hukkaan. Ja toisaalta, vaikka purkautuminen olisikin onnistunut niin ei huivin pörröisyyden joukosta sitä kuitenkaan niin olisi huomannut. Eli tästä tuli nyt ihan tavallinen kaulaliina kuitenkin. Mutta aivan ihanan pörröinen ja pehmeä sellainen!!



Puikkoina vyötteen ohjeen mukaisesti nro 6 ja silmukoita oli 21, neulottu siis sileänä neuleena. Hyvin riittää parikin kertaa kiepsauttaa kaulan ympäri. Kiitos Miia! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti