perjantai 18. syyskuuta 2020

Mystillistäkin mystillisempi mysteeri-Entanglement

 Tänäkin vuonna Anna Johanna järjesti mysteerihuivin yhteisneulonnan. Mallin nimi oli Entanglement ja etukäteen varoitettiin, että voi tulla ihan mitä vaan. Eikä se todellakaan ollut vähättelyä! Huivia neulottiin ees ja taas, välillä kavennettiin melkein kaikki silmukat pois ja sitten toisesta kohtaa poimittiin tai luotiin lisää. Loppujen lopuksi viimeisillä kierroksilla puikoilla oli yli 1000 (kyllä, tuhat) silmukkaa, kerta se on ensimmäinenkin tuollaisia silmukkamääriä kerrallaan :D Mutta valmista tuli lopulta ja tässä lopputulos:


Lankoja piti olla 3 eri väriä. Itselläni kaikki langat olivat myös eri valmistajan: punainen on Louhittaren luolan Väinämöistä, keltainen Ikke Yarnsin glittersukkalankaa ja violetti Kettu Yarnsilta. Puikkoko oli 4. Huivi koostuu erikokoisista ja muotoisista pitsineulealueista ja kaikkineen taisi olla ainakin viittä erilaista pitsiä ellei enemmänkin. Tässä lähikuvia pitsipinnoista:
Myös intarsiaa pääsin opettelemaan uutena tekniikkana. Yllättävän helppoa oli siihen nähden mitä olin kuvitellut. Lopuksi pari sovituskuvaa :)


Saapas nähdä minkälainen huivi ensi vuonna syntyy, melkoisen mystisiä ovat viime ja tämän vuoden mallit olleet rakenteeltaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti