sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Tulkoon joulu

Tänäkin vuonna Niina Laitinen järjesti yhteisneulonnan joulukuuksi. Tarjolla oli pitkät kirjoneulesukat sekä lyhyemmät pitsipalmikkosukat. Itsellä noita kirjoneulesukkia on jo nurkat väärällään, joten valinta oli helppo. Tulkoon joulu -nimiset pitsipalmikkosukat syntyi.


Lankana on Nalle ja puikot kokoa 3. Täysin ohjeen mukaan neulottuna näistä tuli kokoa 39/40 kun ohjeen koko taisi olla 39 jos oikein muistan. Tässä vähän lähempää kuvaa pitsineuleesta:


Malli oli tosi nopea neuloa. Neuloin vain yhtä sukkaa kerrallaan ja kun ensimmäisen sain valmiiksi 22.12. niin aloitin sitten vasta toisen sukan ja tässä ne ovat jouluaaton vesisateessa jo jalassa kuvattavina :)Ulkokuvissa väri toistuu oikein. Tämän parin jälkeen olen ehtinyt jo neuloa toisenkin parin samalle suunnittelijalle, mutta se oli testineulontaa joten kuvien julkaisu jää ensi vuoteen kunhan malli ilmestyy ;) Kaiken kaikkiaan tälle vuodelle valmistui 40 paria sukkia, mikä on ihan hyvä saavutus kun neuloin paljon myös kaikenlaista muutakin ja useampi huivikin ehti puikoilta pudota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti