perjantai 6. joulukuuta 2019

Testineulonnassa Color Mixing

Instasta bongasin testineulonnan ja ilmoittauduin pikaisesti mukaan - ja ohjeen saatuani havaitsin että taas mennään varpaista varteen! Inhokkipuuhaani. Mutta pakkohan sitä oli puuhaan taas ruveta ja valmistakin tuli:


Mallin nimi on Color Mixing ja nimi tulee noista väriraitojen välisistä kirjoneulekuvioista joista tarkempaa kuvaa alla:


Tämä on justiin loistava projekti jämälangoille, sillä fingering-vahvuisia lankoja riitti yhtä väriä n. 10g nyttyrä. Vain pääväriä tarvittiin enemmän. Itselläni on päävärinä Arwettan lanka ja jalkaterän langat ovat mm. Kettu Yarnia ja Dropsia. Varteen käytin huivista ylijääneitä Malabrigon lankoja kun niiden ei varressa tarvitse kulutusta kestää. Varsinaisia sukkalankojahan nuo eivät nimittäin olleet. Puikkokoko oli 2,5.


Tällä kertaa erityistä oli myös kantapää, se nimittäin neulottiin jälkikäteen. Eli sukkaa tehdessä kantapään kohdalle neulottiin puuvillalanka joka sukan valmistuttua purettiin pois ja neulottiin reikään kantapää. Tämä on ihan kivannäköinen ja istuukin ihan hyvin, mutta loppu piti tehdä silmukoimalla, mikä kyllä myös on inhokkipuuhaa itselleni. Mutta tulipa tehtyä.


Ja kuin ihmeen kaupalla sukista tuli jopa omaan jalkaan sopivat: Vaikka näissä varpaista varteen -malleissa aina on ohjeistus, missä vaiheessa kantapää aloitetaan niin silti mielestäni näissä on hankalampi saada sukista justiin oikean kokoiset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti